Kia Varaosat Netistä Edullisesti ja Helposti


Kun mietit mikä olisi suosittu automerkki Suomen maalla, tulee Kia monille hyvin pikaisesti ajatuksiin. Tämän automerkin autoja onkin tuotettu miljoonakaupalla ympäri maapalloa, ja tietenkin valmistetaan edellenkin. Positiivisena asiana Kian suosiossa on myös se, että Kian varaosia on olemassa tarjolla melko helposti, juurikin netistä.Voit säästämään rutkasti rahaa Kiain osista hankkimalla osat netistä.

Tähän olemme listanneet kolme parasta verkkokauppaa, jotka myy Kian sekä useiden muiden automerkkien varaosia. Kurkkaa niiden tarjonta, ja huomaa kuinka merkittävästi halvempia Kian varaosat on nettikauppojen avulla ostettuna.osamies
1
Osamies.fi

Yli 100 000 eri auton varaosaa suoraan kotiisi. Voit hakea autoosi sopivia varaosia suoraan rekisterinumerolla, tai selata vapaasi kaupan valikoimaa.

  • Nopea 1 - 3 päivän toimitusaika
  • Maksutapoina mm. lasku, luottokortit, suoramaksu ja osamaksu
  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksissa. Palautus aina ilmainen!
autonvaraosat24-fi
2
Autonvaraosat24.fi

Valtavan, yli 500 000 tuotteen valikoiman omaava verkkokauppa, josta löytyy lähes varmuudella mitä ikinä etsitkään. Auton varaosia voit hakea rekisterinumeron avulla.

  • Nopea toimitusaika: mahdollisuus DHL, UPS & GSL
  • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
  • Ilmainen toimitus yli 150 € ostoksista, muuten 9,90 €
varaosa-fi
3
Varaosat.fi

Suomalainen autojen varaosien nettikauppa, joka on erityisen hyvä kun etsit hieman harvinaisempaa osaa. Varaosa.fi voi nimittäin tilata haluamasi tuotteita suoraan tehtaalta ja toimittaa ne sinulle. Ota huomioon, että tehtaalta tilatuilla tuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista 14-päivän palautusaikaa

  • 1 - 2  päivän toimitusaika varastotuotteille
  • Lukuisia eri maksutapoja ja -keinoja
  • Toimitukset ilmaiset yli 100 € tilauksissa, muuten 10 €

Verkosta saa Kian osat halvalla


Oletko milloinkaan tutkinut, kuinka vähän auton varaosat maksavat netissä? Hyvin harva auton omistaja on tuota juttua ikinä sen tarkemmin pohtinut ja voikin tuon takia yllättyä. Kian omistajat onkin normaliisti tavallista rikkaampia, minkä takia useat autokeskukset sekä -kaupat yrittävätkin laskuttaa vähän suurempia hintoja tämän automerkin osista. He katsos uskovat, että Kia omistajat eivät olekkaan kovin hintatietoisia.


Miksi sitten näiden osien hinnat ovat lähes aina kovin paljon halvemmat netistä ostettuna? 1 merkittävä tekijä on se asia, että verkkokaupoilla on yleensä paljon alhaisemmat ylläpitokustannukset tilojen ja muiden osalta. Tämän seikan vuoksi ne voivat myydä auton varaosia usein jopa huomattavasti edullisemmin. Tämä tarkoittaa myös sitä, että verkossa on usein hyvin paljon isompi tuotevalikoima Kian osia! Riittää, kun tunnet oman auton mallimerkin ja tällä näet helposti lähes aina jokaikisen Kia automerkille toimivat osat.

kia varaosat


Usein varsinkin hieman pienemmillä paikkakunnilla saattaa kestää tosi kauan saada itselleen se oma Kia varaosa, jos tämä osa on pakko ensin tilata aivan toisaalta omaan myymälään, mistä tuote sitten vasta saadaan hakemaan. Pystytkin täten tilata helposti Kia varaosat helposti postin avulla, ja noutaa ne jo parhaimmillaan muutaman vuorokauden kuluttua postista.


Pienet osat voidaan monesti jopa tuoda suoraan kotiisi. Yleisesti osat on lähes aina sen verran suuria, että ne joutuu noutamaan lähimmästä postilaatikosta. Jos sinulla on mahdollisuus hakea pakettisi postin noutolaatikosta, saat haettua osat vaikka ostoksilla olon lomassa lähes vaivatta.?


Halvempia auton varaosia, valtavia säästöjä


Autokorjaamot sekä useat muut kaupat monesti väittävät, että Kia osia ei nyt löydy vaan sen edullisemmin. Useat asiakkaat uskovat tämän suoraan, eikä kauppiaat sitä uskomusta halua kieltää.


Monesti näitä ihan samoja Kian osia löytyy siltikin suoraan netistä monesti jopa hyvin paljon edullisemmin. Ei siten mikään ihme, että yhä useampi suomalainen ostaa autonsa varaosat nykyään verkon avulla, sen sijaan että kustantaisi osista isoja hintoja.?


Netin kautta voi välillä saada itselleen monesti jopa varaosia jota on usein melko vaikea saada käsiinsä kotimaasta. Näitä löytyy aina auton koriin kuuluvista osista, kuten jousista ja tietenkin jarruista, sitten moottoriin kuuluviin osiin kuten vaikka jakohihnoihin sekä laakereihin.?


Ja mikäli auton viritys on usein intohimosi, on usein valikoima netin kautta hankittuna hyvin paljon isompi ja tietenkin monipuolisempi. Virittäjien olisikin hyvä ehdottomasti katsoa valikoima, ennen kuin tilaavat mitään osia Suomesta.


Sopivien osien hankkimista voi vaikeuttaa se, että osa verkkokaupoista on tänäpäivänä erikoistunut tietynlaisiin varaosiin. Kun autokauppa onkin täynnä osia viritystä varten, ei tästä juuri ole iloa kun etsit jakohihnaa Kia autoosi. Tämän seikan vuoksi kannattaakin kurkata sivun yläosasta näkyvästä vertailusta, mitä auton osia jokainen kauppa eniten myy. Sen vuoksi sinun ei tartte könytä läpi jokaisen kauppojen valikoimaa, jotta näkisivät jossain välissä sen omaan tarpeeseesi parhaimman.?


Verkkokaupoissa on nykyään siltikin tyyppillisesti huomattavasti laajemmat valikoimat osia, minkä takia haluamaasi varaosaa voi löytyä joskus melkein joskus kaikista nettikaupoista. Kun muuten kiinteät kustannukset ovat nettikaupoissa niin reilusti pienemmät, ja sitten tilaa tuotteille on halvempi hankkia, mahdollistaa tuo seikka heille tilaisuuden pitää esillä ja valmiina huomattavasti laajempaa kirjoa erilaisia auton varaosia.?


Nämä samaiset pienemmät ylläpitokustannukset mahdollistavat myöskin edullisemmat hinnat ostaijlle.Välillä saattaa paikoissa olla sellainen tilanne maassamme, että kaupalla onkin lähes monopoli näiden osien myynnissä, sillä kilpailijoita ei erityisesti ole lähistöllä. Seurauksena ovat lähes aina monesti suuret hinnat tuotteilla, sekä isot ylläpitokustannukset mitkä joutuu kustantamaan se viaton kuluttaja.


Jos ostat auton varaosat kuitenkin verkon välityksellä, ei tälläistä ongelmaa milloinkaan tule. Kyseiset kaupat joutuvat nimittäin aina kilpailemaan muita vastaan, jolloin niiden on usein myytävä varaosia halvemmalla. Asiakaspalvelu sekä tietenkin tuotteiden laatu on nykyään näin ollen sinun puoleltasi usein hyvin paljon laadukkaampi, ja siten tilanne on tänäpäivänä tosi hyvä asiakkaalle. Siinä missä muissa kaupoissa kauppias voi olla päättäjä, nettikaupoissa asiakas on kunkkuna.?


Ja kaiken tämän lisäksi löytyy tarjolla toinenkin etu. Katsos kun ostat varaosan nettikauppojen välityksellä, saat itsellesi siihen joka kerta kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän kestoisen palautusajan, ilman takeltelua tai kikkailuja!?